Missie & visie

Stichting Het Buitenhof is een unieke reisorganisatie voor mensen met een beperking. Met 18 medewerkers op kantoor én de ruim 800 vrijwillige reisbegeleiders werken wij met elkaar met hart en ziel aan de organisatie van fantastische vakanties en uitstapjes voor onze reizigers. Dit doen wij al sinds 1976 zonder enige subsidie van de overheid en zonder winstoogmerk. Mede dankzij de inzet van onze vrijwilligers, is Stichting Het Buitenhof in staat vakanties aan te bieden die op een professionele wijze georganiseerd worden en inspelen op de individuele behoeftes van alle reizigers.
 

Missie

Wij halen de beperking weg, niet bij de mens, maar bij de reis. Onbeperkt vakantieplezier, in alle opzichten!
 

Visie

Stichting Het Buitenhof gelooft in een inclusieve samenleving, waarin mensen met een beperking zorgeloos en onbeperkt vakantie kunnen vieren.

Onbeperkt vakantieplezier, waarin mensen met een beperking niet gehinderd worden door obstakels, afstanden, culturen en vooroordelen.

Zorgeloos vakantie vieren waarbij iemand met een beperking mag vertrouwen dat praktische zaken geregeld zijn, zoals dat ook geldt voor ieder ander zonder beperking.
 

Onze overtuiging: Iedereen heeft recht op onbeperkt vakantieplezier!
 

Terug naar Wie zijn wij?