Werken vanuit kernwaarden

De medewerkers èn vrijwilligers van Buitenhof Reizen staan voor de volgende kernwaarden:

 • Integer

  Ons persoonlijk handelen is integer. Veiligheid, betrokkenheid en vertrouwen vormen de basis van waaruit deelnemers en vrijwilligers op reis gaan.

 • Respectvol

  We gaan respectvol met elkaar om. We maken geen onderscheid naar leeftijd, culturele achtergrond en/of fysieke gesteldheid. We luisteren naar de wensen en behoeften van elkaar - medewerkers, vrijwilligers, (ouders, verzorgers van) reizigers - en streven naar het kunnen geven van optimale persoonlijke aandacht aan elkaar. We bewaken hierbij onze eigen grenzen.

 • Resultaatgericht

  We spannen ons actief in om concrete resultaten te behalen en zijn continue alert op het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij houden bij alles wat we doen het vakantieplezier van onze reizigers voor ogen. Bij tegenslagen geven wij niet op, we kijken naar wat wél mogelijk is, denken in kansen en blijven optimistisch.

 • Trots

  Samen zijn wij Stichting Het Buitenhof. Wij, medewerkers én vrijwilligers, zijn trots om voor Stichting Het Buitenhof werkzaam te zijn. We benutten elkaars talenten om zo veel mogelijk voor onze reizigers te kunnen betekenen. Samen bouwen we aan de toekomst.

Terug naar Wie zijn wij?